SIEGER

SIEGER is één van de leidende Europese merken van outdoor meubelen. Het familiebedrijf staat bekend om de uiterst solide producten die pas na een aantal jaren van ontwikkeling en kwaliteitscontroles op de markt worden gebracht: ‘made in Germany’!

Naast de vele typen zit- en ligmeubelen, is Sieger bekend om haar tafels met bladen die zijn ontwikkeld en geproduceerd in Zuid-Duitsland, waar de fabrieken van Sieger zijn gevestigd. De tafelbladen van Mecalit®-Pro en Vivodur® zijn een begrip in de tuinmeubelbranche.

Ga naar website

DEVRIES

DEVRIES is een Noord-Duitse producent van een breed assortiment tuinmeubelen.

DeVries is al sinds jaar en dag marktleider op het gebied van strandkorven, de ook in Nederland en België steeds populairder wordende relaxmeubels. De collectie strandkorven is enorm: van uiterst professionele modellen voor de horeca, waarop ook reclame gedrukt kan worden, tot een brede en betaalbare range modellen voor de consument. De kwaliteit en service zijn op het hoogste niveau.

DeVries produceert daarnaast een zeer uitgebreide collectie trendy lounge- en diningmeubels. Vervaardigd uit kwalitatief hoogstaande materialen zoals prachtig teakhout en luxe RVS. En alles in een eigentijdse vormgeving.

Ga naar website

B&B OUTDOOR

B&B Outdoor is een Nederlandse tuinmeubelproducent met een revolutionair concept. De lounge- en diningsets worden geheel samengesteld volgens de specificaties van de consument. Deze kan kiezen uit zo’n 50 kleuren en diverse typen zitelementen en armleuningen. De kleur kan per element bepaald worden. En er hoeft niet lang gewacht te worden op de levering: na 2 tot 4 weken wordt de complete set thuis afgeleverd.

B&B Outdoor loungesets worden gekenmerkt door een originele en elegante styling. Vervaardigd door meubelmakers met tientallen jaren ervaring. Kwaliteit is voor B&B Outdoor een begrip dat hoog in het vaandel staat.
Alle zitelementen zijn optioneel leverbaar met een veilig en zuinig verwarmingssysteem van Sit&Heat®.

Ga naar website

SIENA GARDEN

SIENA GARDEN is een Duits merk met een zeer breed scala aan tuinmeubelen en tuinaccessoires zoals loungesets, banken, stoelen, tafels, parasols, zonneschermen en hangmatten in allerlei materialen.

Ook heeft Siena Garden voor alle tuinmeubelen onderhoudsmiddelen voor de diverse materialen in de collectie.

Siena Garden heeft veel oog voor innovaties zoals de in hoogte verstelbare salontafels met een gaslift zodat deze geschikt is voor zowel een loungeset als een diningset.

Alle producten kunnen per container geleverd worden, maar zijn ook direct leverbaar vanuit het magazijn in Münster.

Ga naar website

SIT & HEAT

Sit & Heat is een energiezuinige stoelverwarming voor buiten in de vorm van een kussen. Terrasverwarmers en andere energieverspillende heaters zijn daarom overbodig. De verwarmde zitplaatsen van Sit & Heat zijn niet alleen zeer comfortabel… er wordt ook 95% aan energiekosten bespaard. Iedereen bepaalt zijn of haar eigen warmte.

Sit & Heat is er voor iedere stoel of bank. Men kan kiezen uit vele kleuren en dessins.

Ga naar website

LIRO

LIRO is een Duitse producent die gespecialiseerd is in verrijdbare parasolvoeten. De unieke constructie zorgt ervoor dat men de parasol niet hoeft in te klappen voor het verplaatsen.

Moeiteloos en zonder inspanning verplaatst men de parasol naar een andere plek. Voor ieder formaat parasol heeft LIRO een verplaatsbare voet. De stang waarmee men de voet voorttrekt heeft een telescoopsysteem, zodat men niet hoeft te bukken en geen lastige bewegingen hoeft te maken

De parasolvoeten zijn bestemd voor horeca, zorg en thuisgebruik.

Zoals verwacht mag worden, is er voor iedere smaak een fraaie voet leverbaar: strak uni kunststof, vlechtwerk, marmerdecor en zelfs echt graniet.

Ga naar website

SCOLARO

Design, gebruiksgemak en hoogwaardige materialen zijn de kenmerken van de parasols van het Italiaanse merk Scolaro. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 40 jaar en exporteert naar 70 landen.

Zelfs bij harde wind blijven de parasols van Scolaro fier overeind en dat zonder schade op te lopen!

De parasols worden in Italië geproduceerd in de eigen fabrieken van Scolaro. Per stuk uit voorraad leverbaar met een korte levertijd. Parasols zijn verkrijgbaar in hout en aluminium en leverbaar in zwevende uitvoering of met een centrale mast.

Diverse modellen zijn voorzien van een handig telescoopsysteem waardoor de parasol hoger boven de tafel dichtklapt. Dus nooit meer stoelen en tafels verzetten!

Ga naar website