SIEGER

SIEGER is één van de leidende Europese merken van outdoor meubelen. Het familiebedrijf staat bekend om de uiterst solide producten die pas na een aantal jaren van ontwikkeling en kwaliteitscontroles op de markt worden gebracht: ‘made in Germany’!

Naast de vele typen zit- en ligmeubelen, is Sieger bekend om haar tafels met bladen die zijn ontwikkeld en geproduceerd in Zuid-Duitsland, waar de fabrieken van Sieger zijn gevestigd. De tafelbladen van Mecalit®-Pro en Vivodur® zijn een begrip in de tuinmeubelbranche.

GA NAAR WEBSITE

JAN KURTZ - tuinmeubelcollectie

Jan Kurtz is een trendonafhankelijk lifestyle merk, gekenmerkt door tijdloos en tegelijkertijd modern design.

De collectie omvat comfortabele loungebanken, (lig)stoelen en eettafels van massief hout en andere materialen. Ondanks hun verschillende vormen en materiaalkeuze delen alle producten een gemeenschappelijke signatuur die wordt gekenmerkt door stijl en elegantie.

Jan Kurtz werkt samen met internationale ontwerpers en voornamelijk Europese gespecialiseerde productiebedrijven. Er worden alleen hoogwaardige en natuurlijke materialen zoals hout, staal en aluminium gebruikt met een duidelijke focus op detailverwerking.

GA NAAR WEBSITE

JAN KURTZ - indoor collectie

Naast de collectie tuinmeubelen heeft Jan Kurtz een zeer uitgebreide collectie (indoor) meubelen en accessoires die zich kenmerken door een tijdloos design en hoge kwaliteit.

Jan Kurtz werkt met internationale ontwerpers en kleinschalige bedrijven die hoofdzakelijk in Europa hoogwaardige meubelen produceren.

Jan Kurtz: puristisch design dat rust uitstraalt. Veel meubelen zijn ook geschikt voor de horeca.

GA NAAR WEBSITE

DEVRIES

DEVRIES is een Noord-Duitse producent van een breed assortiment tuinmeubelen.

DeVries is al sinds jaar en dag marktleider op het gebied van strandkorven, de ook in Nederland en België steeds populairder wordende relaxmeubels. De collectie strandkorven is enorm: van uiterst professionele modellen voor de horeca, waarop ook reclame gedrukt kan worden, tot een brede en betaalbare range modellen voor de consument. De kwaliteit en service zijn op het hoogste niveau.

DeVries produceert daarnaast een zeer uitgebreide collectie trendy lounge- en diningmeubels. Vervaardigd uit kwalitatief hoogstaande materialen zoals prachtig teakhout en luxe RVS. En alles in een eigentijdse vormgeving.

GA NAAR WEBSITE

SIT & HEAT

Sit & Heat is een energiezuinige stoelverwarming voor buiten in de vorm van een kussen. Terrasverwarmers en andere energieverspillende heaters zijn daarom overbodig. De verwarmde zitplaatsen van Sit & Heat zijn niet alleen zeer comfortabel… er wordt ook 95% aan energiekosten bespaard. Iedereen bepaalt zijn of haar eigen warmte.

Sit & Heat is er voor iedere stoel of bank. Men kan kiezen uit vele kleuren en dessins. Meer informatie: mail naar info@eftrade.nl.

LIRO

LIRO is een Duitse producent die gespecialiseerd is in verrijdbare parasolvoeten. De unieke constructie zorgt ervoor dat men de parasol niet hoeft in te klappen voor het verplaatsen.

Moeiteloos en zonder inspanning verplaatst men de parasol naar een andere plek. Voor ieder formaat parasol heeft LIRO een verplaatsbare voet. De stang waarmee men de voet voorttrekt heeft een telescoopsysteem, zodat men niet hoeft te bukken en geen lastige bewegingen hoeft te maken

De parasolvoeten zijn bestemd voor horeca, zorg en thuisgebruik.

Zoals verwacht mag worden, is er voor iedere smaak een fraaie voet leverbaar: strak uni kunststof, vlechtwerk, marmerdecor en zelfs echt graniet.

GA NAAR WEBSITE

SCOLARO

Design, gebruiksgemak en hoogwaardige materialen zijn de kenmerken van de parasols van het Italiaanse merk Scolaro. Het familiebedrijf bestaat al meer dan 50 jaar en exporteert naar 70 landen.

Zelfs bij harde wind blijven de parasols van Scolaro fier overeind en dat zonder schade op te lopen!

De parasols worden in Italië geproduceerd in de eigen fabrieken. Per stuk uit voorraad leverbaar met een korte levertijd. Verkrijgbaar in hout en aluminium en leverbaar in zwevende uitvoering of met een centrale mast.

Diverse modellen zijn voorzien van een handig telescoopsysteem waardoor de parasol hoger boven de tafel dichtklapt. Dus nooit meer stoelen en tafels verzetten!

GA NAAR WEBSITE

LA SIESTA

De visie van La Siesta is mensen in aanraking brengen met de hangmat-kant van het leven. Het familiebedrijf is een van de marktleiders op het gebied van hangmatten en hangstoelen.

Als brancheleider dragen wij verantwoordelijkheid. Voor degenen die voor La Siesta bij de productielijn betrokken zijn, maar ook voor datgene wat de natuur ons geeft. Wij onderhouden langetermijnbetrekkingen met leveranciers, gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

Alle hangmatten met spreidstok en hangstoelen met hout worden van FSC-gecertificeerd materiaal vervaardigd.

Ook zet La Siesta zich in voor duurzame verbouw van biologische katoen.

DOWNLOAD BROCHURE